2011 ÖSYS Sonuçları

2011 ÖSYS sonuçlarına göre Türkiye genelinde okul türü Teknik Lise olan 281 okul arasında okulumuz Türkiye Birincisi olma başarısı göstermiştir. Okul türü Anadolu Teknik Lisesi olan okullar arasında ise okulumuz İzmir Üçüncüsü olmayı başarmıştır..

19.01.2013 2515

2011 YGS-LYS´ye girerek okulumuz öğrencileri yerleştirme sonuçları ile okulumuzu gururlandırmıştır. Bu üstün başarılarından dolayı mezun öğrencilerimizi bir kez daha tebrik eder, yükseköğrenim hayatlarında da başarılarının devamını dileriz.

Bu başarı istatitistiği hazırlanırken 2011 ÖSYS sonuçlarına göre üniversitelerin lisans programlarına yerleşen öğrenciler dikkate alınmıştır.