2012 Ösys Sonuçları

2012 ÖSYS Sonuçlarına göre 4 yıllık fakülte kazanan öğrencilerimiz okulumuzun başarılarına bir yenisini daha eklemişleridir.

19.01.2013 6346

Okulumuz 2011-2012 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz arasından 2012 ÖSYS sonuçlarına göre 4 yıllık fakültelerde okuma hakkı kazanan öğrencilerimizin listesi aşağıda yer almaktadır.

Üstün başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, yükseköğrenim hayatlarında da başarılarının devamını dileriz.

ÖĞRENCİMİZ ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM
Mert Taner ŞEKER Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi
Duygu TABAR Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö.)
Büşra ÇETİNBAŞ Gediz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği
Ekin AKKOL Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri
Işıl ÇAĞLAR Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik
İlayda OK Ege Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik
Esra ŞAVKI Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İ.Ö.)
Merve ERSOY Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme
Doğukan YAŞAR Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme(İ.Ö.)
Dilek Feyza TOPAL İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji
Ayberk MANCI Ekonomi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık(İngilizce)
Zeynep TAPAN Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Mühendisliği
Hüda YOLCU Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği